Metamorfoses: styling op basis van de laatste trends!

Foto:

Metamorfoses, of beter gezegd styling make-overs op basis van de laatste trends komen geregeld in het nieuws. Bij diverse televisieprogramma’s en tijdschriften worden mensen voorzien van een gedaanteverwisseling door hun haren te verven en stylen en bijpassend visagie en kleding aan te bieden.

Een metamofose is voor iedereen geschikt: jong, oud, mannen en vrouwen. Voor iedereen die eens toe is aan een andere look, maar niet weet wat hem of haar het beste staat, is een metamorfose uitermate geschikt. 
Ook kan een metamorfose er voor zorgen dat de uitstraling van iemand wordt vergroot waardoor deze persoon een betere eerste indruk achter laat en zich onderscheidt van anderen. Bijvoorbeeld bij sollicitaties en bij publieke/commerciële functies is een eerste indruk erg belangrijk. Metamorfoses worden geregeld cadeau gedaan aan personen die hiermee extra in het zonnetje worden gezet.
metamorfose2
© Nadine van Mierlo, model: Mickey Sonneville – Hairstyling & visagie: Salon Mano, Kleding: Dean
In Sittard-Geleen worden geregeld metamorfoses uitgevoerd door Salon Mano Capelli e Bellezza en Dean Fashion. Hierbij wordt de vakkennis van de aldaar werkende stylisten gecombineerd met trends die bij de desbetreffende persoon in kwestie passen. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan degene die een metamorfose wenst. Dat is nodig om een totale look te ontwikkelen die bij die persoon past en die op een natuurlijke wijze de sterke punten van zijn of haar uiterlijk benadrukt.
Een metamorfose wordt vaak gecombineerd met een fotoshoot, zodat het men een aandenken heeft aan deze bijzondere dag. De stylisten van Salon Mano en Dean werken samen met een vast team van fotografen, zodat hierin ook kan worden voorzien.
De stylisten van Salon Mano bieden nu in het kader van een speciale actie twee metamorfoses (hairstyling & visagie) aan in samenwerking met fotografe Nadine van Mierlo. 
Nieuwsgierig geworden? 
Henri Hermanslaan 108, 6162 GJ Geleen
Tel. 0464490150
Passage 3, Geleen
Tel. 046 – 475 42 26
Foto boven het artikel: Metamorfose, met Suzanne. Hairstyling & visagie: Salon Mano, Kleding: Dean (Foto: © Dave Schrijen)
Cookieinstellingen