Nieuw jasje voor Van Neer Eyckeler

Van Neer Eyckeler – mode sinds 1895 – heeft haar winkelinterieur een grondige make-over gegeven. En het resultaat mag gezien worden.

Nieuwsgierig en alvast een kijkje nemen? Dat kan door hier deze virtuele rondleiding te volgen. 

Tijdens de verbouwing ging de verkoop gewoon door en daarbij profiteerden de klanten van fikse kortingen. Nu alle verbouwingsperikelen achter de rug zijn, viert Sittard’s oudste modezaak van dinsdag 26 tot en met koopzondag 31 augustus de afronding van deze schitterende metamorfose met onder meer de verloting van prachtige prijzen!

U maakt dan kans op een smakelijke Van Neer Eyckeler taart, voor u gebakken door bakkerij Cornelissen; een comfortabel kussen of leuke armband van Monari; een rijkelijk gevulde Beauty Bag of een pantalon van Brax; een luxe omslagdoek van Comma; een pantalon van Atelier Gardeur; een fraaie pouch van Marc O’Polo of uw aankoopbedrag van een combi van Gerry Weber, Taifun of Betty Barclay in de vorm van een tegoedbon, besteedbaar in de maand september!

De winnaars worden na afloop van de feestweek persoonlijk op de hoogte gebracht en vermeld op de Facebookpagina van Van Neer Eyckeler.

Op woensdag 3 september doet Van Neer Eyckeler mee aan de Outletshopping Day en van 1 tot en met 13 september kunnen klanten hun vroegkoopbonus inleveren.

Kijk ook op
» Facebookpagina
» Website Van Neer Eyckeler

Cookieinstellingen