WellColl biedt caravan- & camperservice

Foto:

Stel: na een fikse hagelbui blijkt je stacaravan toch wel wat schade te hebben opgelopen, die nodig gerepareerd moet worden. Goed te weten dat er schadeherstellers zijn die dan naar je toe komen. Dat scheelt een hoop transportkosten!

Zo’n schadehersteller is WellColl, met vestigingen in Sittard, Maastricht, Heerlen en Kerkrade. WellColl herstelt niet alleen auto’s, maar ook caravan’s.
Van Samba-bus tot Kip-caravan en van vouwwagen tot stacaravan. Hagelschade, deuken en scheuren, krassen of schade door vocht worden er vakkundig gerepareerd. De specialisten van WellColl zorgen ervoor dat ieders tweede huis op wielen weer in perfecte staat wordt gebracht. Heeft u een stacaravan met schade? WellColl komt naar u toe voor de reparatie!
Geen eigen risico
Bij een schadereparatie door WellColl heeft u onder andere:
– geen eigen risico
– gratis haal- & brengservice
– gratis vervanging van een door hagel beschadigd dak met een hagelbestendig dak
– veiligheidskeuring na iedere reparatie en onderhoud.
Alle verzekeraars
WellColl werkt samen met alle verzekeraars en verzorgt ook de volledige administratieve schadeafhandeling. Daar heeft u verder geen omkijken naar.
Keuringen en beurten
Naast schadeherstel kunt u bij WellColl ook terecht voor aankoopkeuringen en onderhoudsbeurten conform de Focwa voorwaarden.
Cookieinstellingen