Sittardse modezaak blijft duurzaam bezig

Foto:

De vorige week was Dutch Sustainable Fashion Week, waarbij aandacht werd gevraagd voor het duurzaam en verantwoord produceren van kleding.

Daarbij zijn veilige en goede werkomstandigheden, het niet inzetten van kinderarbeid en een eerlijk loon belangrijke speerpunten. 
Damesmodezaak Van Neer Eyckeler ondersteunt dit initiatief van harte en heeft via Vixia kledingboxen van Reshare in de winkel geplaatst. Daarmee wordt gebruikte kleding ingezameld om die zo een tweede leven te gunnen en daarmee de duurzaamheid te dienen. 
Met deze actie haakt Van Neer Eyckeler aan bij het Reshare-project van het Leger des Heils, dat vorige maand bij Vixia van start ging en waarmee niet alleen herbruikbare kleding, maar ook ander textielafval (mits niet vervuild) wordt ingezameld.
De actie zou tot en met zaterdag 11 oktober duren, maar wordt nu wegens succes geprolongeerd tot 1 november. Tot dan kunt u uw gebruikte kleding in gesloten plastic zakken inleveren achter in de modezaak aan de Brandstraat in Sittard. Van Neer Eyckeler zorgt ervoor dat de ingeleverde kleding bij Vixia terecht komt.
Cookieinstellingen