Haaratelier Dumont en Nouvo Fashion samen op de bres tegen Aids

Foto:

Daags voor Wereld Aids Dag – maandag 1 december – willen twee Sittardse ondernemers even stil staan bij deze vreselijke ziekte.Op zondag 30 november – het is dan koopzondag – willen Haaratelier Dumont en damesmodezaak Nouvo Fashion geld inzamelen voor het Aids Fonds.

Zij doen dat niet enkel door het tegen een vrijblijvende donatie aanbieden van het bekende rode World Aids Ribbon, maar ook door middel van een aantal bijzondere shows.
Huub Dumont: “Voor dit goede doel gaan we knippen, föhnen en feestkapsels maken in de etalage van Nouvo Fashion (voorheen Wilco Fashion) in de Limbrichterstraat. Dames of heren die interesse hebben om als model aan deze unieke actie mee te werken kunnen zich tot 15 november telefonisch bij ons aanmelden via 046-4515138.” Persoonlijk even binnenlopen bij Haaratelier Dumont in het Kerkstraatje op nummer 3 kan natuurlijk ook.
En terwijl Huub en Maurice in de etalage aan het werk zijn trakteert Nouvo Fashion u op een aantal modeflitsen van de nieuwste fashion collectie en feestkleding door modellen met bijpassende, door Haaratelier Dumont verzorgde, stijlvolle kapsels.
Toeschouwers maken kans om door Huub en Maurice te worden uitgenodigd om plaats te nemen in de etalage om tegen een vrijwillige donatie geknipt te worden. “Als u in de etalage plaatsneemt voeren we eerst een kort intake gesprek om vast te stellen naar welke coupe uw voorkeur uitgaat. Wij adviseren u graag hierbij”, aldus Huub en Maurice.
Dus: schroom niet, werk mee aan dit unieke project en meld je aan!
Foto: Maurice van der Weij, Renée Wieringa-Willems en Huub Dumont voor de etalage van Nouvo Fashion
Cookieinstellingen