Is uw CV-installatie goed onderhouden?

Foto:

Wie er ook deze winter warmpjes bij wil zitten doet er goed aan om voor regulier onderhoud en reparatie aan de verwarmingsinstallatie met een vakbekwaam installateur in zee te gaan.

Regelmatig onderhoud en een juiste afstelling zijn nodig voor een optimale en veilige werking van uw CV-installatie. U wilt immers geen koolmonoxidevergiftiging oplopen.
Dom v/d Bergh technische installaties in Sittard is een installateur die u nooit in de kou zal laten staan. De mensen van Dom v/d Bergh zijn gespecialiseerd in het vakkundig leveren, monteren en onderhouden van uw CV-installatie. Mocht uw CV-installatie onverhoopt stuk gaan dan staan de monteurs van Dom v/d Bergh 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar!
Aantrekkelijke eindejaars/nieuwjaarsactie
Kom eens vrijblijvend langs op het nieuwe adres van Dom v/d Bergh aan de Bergerweg 170 te Sittard en profiteer nu extra van de speciale aanbiedingen. Zo krijgt u tot 31 januari 2015 bij aankoop van een Remeha Tzerra of een Remeha Calenta € 150,00 retour en ontvangt u ook nog eens 10 jaar gratis garantie op de CV-ketel. In onze showroom kunnen wij u alle informatie geven die u nodig heeft om een juiste beslissing te nemen bij de aanschaf van een nieuwe ketel.
Cookieinstellingen