Starters- en zzp-maand bij Rabobank WM

Foto: Rabobank WM Adviescentrum

Bij de Rabobank staat de maand april in het teken van de zelfstandige ondernemer. Voor het vergroten van de kennis van de zelfstandige professional organiseert de bank daarom starters- en zzp-spreekuren en een zzp-event.

Starters- en zzp-spreekuur op vaste momenten
Startende ondernemers en zelfstandige professionals zijn van harte welkom voor een antwoord op hun ondernemersvragen tijdens de starters- en zzp-spreekuren bij Rabobank Westelijke Mijnstreek. Het gesprek tijdens het spreekuur is kosteloos en een afspraak maken is niet nodig.

Agenda starters- en zzp-spreekuur
• Iedere dinsdag in april tussen 17:00 en 20:00 uur
• Iedere donderdag in april tussen 07:00 en 09:00 uur
Locatie: Adviescentrum, Bergerweg 49 in Sittard.

Zzp-event ‘samen sterk’ op 23 april 2015
Zelfstandige professionals houden waarschijnlijk van de vrijheid en flexibiliteit die het zelfstandig ondernemerschap biedt. Dat sluit niet uit dat samenwerken met andere zelfstandigen lonend kan zijn. Twee weten meer dan één en kunnen zich beter onderscheiden van de concurrentie, grotere opdrachten aan of de opdrachtgever meer zekerheid bieden. Daarom organiseert Rabobank Westelijke Mijnstreek een zzp-event rondom het thema samenwerken op donderdag 23 april 2015 in het Adviescentrum (Bergerweg 49) in Sittard. Het programma begint om 19:00 uur en eindigt om 22:30 uur. Aanmelden en meer informatie: rabobank.nl/wm.

Cookieinstellingen