Denim, écht overal!

Foto: Meiden van Sittard

Aan je voeten, van papier, op je bord, om je billen, in je interieur, in je glas, aan je oren, om je schouders en rond je benen en zelfs op je breinaalden (!), zaterdag 25 april is het Meiden Denim Dag.

De Meiden van Sittard trekken weer eens met een ludieke actie de aandacht van het winkelende publiek. Deze Sittardse vrouwelijke ondernemers hebben in de gaten dat ze met creatieve ideeën en samenwerking opvallen en sympathie opwekken.

Zaterdag 25 april staan bij alle Meiden-speciaalzaken jeans, denim en spijkergoed in de picture met aandacht voor de trends en speciale pasvormen. Ook de horeca-Meiden slaan de nagel op z’n kop met hun aangepaste menu’s en drankjes.

Een paar voorbeelden: Bormans Modeschoenen geeft je deze dag 10% korting op de aankoop van schoenen waarin denim is verwerkt; Wollstreet showt een denim vest, een hippe Ibiza-sjaal en heel ouderwets gebreide en gehaakte pannenlappen! VONJAxl presenteert deze dag Trachten-jeans – het Oktoberfeest komt er immers weer aan! – en veel aandacht voor de extra elastische grote-maten-jeans.

» Facebookpagina Meiden van Sittard

Cookieinstellingen