Salon Mano weer in de race voor Leukste Kapsalon

Salon Mano doet dit jaar opnieuw mee aan de verkiezing van Leukste Kapsalon 2015. Mano en zijn team enthousiaste medewerkers hopen het grote succes van 2014 te kunnen evenaren: toen werd de kapsalon annex schoonheidssalon verkozen tot de Leukste Kapsalon van Limburg 2014.

Vindt u dat dit sympathieke Geleense bedrijf zijn titel moet kunnen prolongeren? Breng dan nog snel uw stem uit. Dan kan tot en met 7 mei 2015!

» Stem op Salon Mano

Elke gemeente telt twee winnaars: de kapsalon met het hoogste gemiddelde klantwaarderingscijfer en de kapsalon met het meeste aantal stemmen. Bij het uitbrengen van een stem worden vier rapportcijfers gegeven voor klantvriendelijkheid, de kwaliteit van de inrichting en het interieur en voor sfeer en prijs/kwaliteitsverhouding (rapportcijfers tussen 1-10).

Stem en maak kans op een mooie prijs!
De organisatie van de verkiezing deelt diverse prijzen uit, zoals een wellnessweekend of hotelovernachting, maar óók Salon Mano deelt prijzen uit. Door het uitbrengen van een stem op Salon Mano maakt u kans op een metamorfose (hair & makeup) inclusief professionele fotoshoot door Nadine van Mierlo Fotografie en een kleuranalyse uitgevoerd door de styliste van Salon Mano!

Verder doneert Salon Mano voor elke stem 20 eurocent aan Stichting Haarwensen. In 2014 haalde Salon Mano zo 100 euro op voor deze stichting.

Gaat het Salon Mano lukken om met uw steun voor het tweede jaar de Leukste Kapsalon van Limburg te worden? Stemmen kan via e-mail, SMS of Facebook. Let op: alleen per e-mailbericht bevestigde stemmen tellen mee! Als u geen e-mail in uw inbox heeft ontvangen, controleer dan even of hij in de spambox is beland.

Cookieinstellingen