Z(z)p-event bijzonder geslaagd

Het op 23 april door Rabobank Westelijke Mijnstreek georganiseerde z(z)p-event ‘Samen sterk’ werd door meer dan 80 zelfstandigen bezocht.

Het event stond in het teken van samenwerking tussen verschillende zelfstandigen. Een passend thema voor de z(z)p’er – want die haalt wellicht werk uit nieuwe samenwerkingen – en goed voor de economie, want door die samenwerking ontstaan er nieuwe ontzorg-producten en -diensten die aan bestaande behoeften tegemoet komen of zelfs nieuwe behoeften creëren.

Harry Lempens, directeur Bedrijven van Rabobank Westelijke Mijnstreek, trapte af en zoomde in op ontwikkelingen in de economie van de Westelijke Mijnstreek en op de ontwikkelingen op de z(z)p-markt. Daarna volgde Erik Altena, ook zelfstandige, met zijn verhaal over samenwerking. In het tweede deel van zijn programma interviewde hij Luuk Venner van Vandaag Zorgvernieuwing, Lou Fredrix van TRIGOS Support B.V. en Roger Lenssen van Smart Group. Dit waren bijzonder inspirerende interviews over samenwerking tussen ondernemers en concrete tips voor de zelfstandigen in de zaal.

Na het inhoudelijke programma was er ruime gelegenheid om te netwerken en zelf op zoek te gaan naar mogelijke samenwerkingsverbanden. Adviseurs van de afdeling Bedrijven Advies waren aanwezig voor het beantwoorden van vragen over verzekeren en financieren. Ook het SLIMhuis, Starterscentrum Limburg, Ondernemersklankbord, IMK (Instituut voor midden- en kleinbedrijf) en Ikwordzzper.nl waren aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Cookieinstellingen