Racen tegen Max: het kan!

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Je moet er wat voor over hebben om tegen Max Verstappen te mogen racen. Een reisje naar Kerkrade, bijvoorbeeld. Want daar staat op dit moment de dichtstbijzijnde Hornbachvestiging.

Hornbach daagt zijn klanten uit om hun racekwaliteiten te tonen en biedt ze tegelijkertijd de kans om tegen Max Verstappen te racen. Op zaterdag 18 juli staan tussen 10:00 en 17:00 uur in alle Hornbachvestigingen in het land levensechte racesimulatoren. De 25 deelnemers die de race op het circuit van Monza het snelste weten af te leggen kwalificeren zich voor de halve finale, die plaats zal vinden bij Hornbach in Geleen. Die vestiging gaat dit najaar open.

Max Verstappen
Daar racen de deelnemers dan over het circuit van Spa Francorchamps onder het toeziend oog van Max Verstappen zelf! Hij is deze middag aanwezig om de deelnemers tips te geven en natuurlijk om met fans op de foto te gaan. Na deze halve finale gaan de 5 beste deelnemers door naar de finale die in het najaar bij Hornbach in Best wordt gehouden. Daar gaan zij live in een rechtstreeks duel de strijd aan met Max Verstappen.

Cookieinstellingen