Handel & Wandel naar Dr. Nolenslaan 155 in Sittard

Foto: Beeldcitaat Google Maps

Veilingbedrijf Handel & Wandel neemt momenteel zijn intrek in het bedrijfspand aan de Dr. Nolenslaan 155 in Sittard.

Het bedrijf van ondernemer Ronny de Caluwé verhuist vanuit Echt naar deze locatie. De Caluwé ziet veel groeikansen in Zuid-Limburg, met het Belgische en Duitse achterland op een steenworp afstand.

Het verhuizen van de meer dan duizend kavels tellende huisraad van Handel & Wandel is nog een hele logistieke klus: 800 m2 aan goederen, variërend van waterpompen en luchtdrogers tot koffers en stellingen moet worden overgebracht naar Sittard.

“Ik reed er per toeval langs en ik dacht gelijk: dit is het nieuwe pand van Handel & Wandel. Het gebouw heeft echt uitstraling”, zo laat de franchisenemer weten.

De Caluwé is de derde franchiseondernemer die een afdeling van Handel & Wandel in Limburg begint. “Een nieuwe frisse start betekent ook een nieuw locatie. Het is een heel levendig bedrijventerrein en hier zijn ook alle voorzieningen die ik nodig heb.”

Handel & Wandel werkt samen met Troostwijk Veilingen, het grootste industriële veilinghuis van Europa. Via haar internationale klantenkring vindt veel koopwaar een buitenlandse bestemming. Frank Adam, commercieel directeur bij Troostwijk Veilingen, voorziet nog veel succesvolle veilingen. “Het concept van Handel & Wandel, het op één plek samenbrengen van diverse goederen van verschillende inbrengers, staat als een huis. Ook internationaal zien wij blijvend veel belangstelling.”

Op 28 augustus start een nieuwe veiling van Handel & Wandel Limburg. De eerste kijkdag op de nieuwe locatie is op 8 september. De verkochte goederen kunnen op 16 september worden opgehaald. Openingstijden zijn dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur.

» website Handel & Wandel

Cookieinstellingen