Openingsprogramma Hornbach op 2 september

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op woensdag 2 september opent de nieuwe, grote vestiging van Hornbach op Gardenz in Geleen. Om dat te vieren heeft Hornbach een stevig programma met feestelijke activiteiten samengesteld.

Vroege vogels kunnen er al ’s ochtends om 07:00 uur bij zijn, want zo vroeg gaan de deuren van deze volwaardige regionale projectbouwmarkt met tuincentrum, dierenafdeling en afhaalcentrum al open.

Op de feestelijke openingsdag van Hornbach in Geleen is er in ieder geval ook genoeg te beleven voor de kleintjes. Van 10:00 tot 16:00 uur worden in de Kinderwerkplaats diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd: natuurlijk is er een knutselhoek, een springkussen en zijn er schminkartiesten en een echte ballonenvouwer!

Van 10:00 tot 17:00 uur krijgt u gratis interieuradvies voor uw woonkamer, slaapkamer of keuken van professionele stylistes. Professionele tuinarchitecten doen dat wat betreft uw tuin.

Tevens worden er Tenneker barbecue demonstraties verzorgd, waarbij u mag meegenieten van speciaal voor u op de Tenneker barbecue bereide hapjes. En als er vuur is, dan is de brandweer er ook: brandweerman Cor weet alles over brandveiligheid en geeft tips om uw huis brandveilig te maken.

Max Verstappen race-simulator wedstrijd
Van 13:00 tot 20:00 uur maken bezoekers die de uitdaging aandurven kans op de laatste wildcard voor de halve finale op 12 september in Geleen. De snelste in de simulator wint het laatste ticket.

Cookieinstellingen