Oktober Borstkankermaand – ook bij Pé bodywear

Foto: Pé bodywear Geleen

Tijdens Oktober Borstkankermaand is er altijd extra aandacht voor de ziekte borstkanker. Zo ook bij Pé bodywear lingerie & mammacare in Geleen.

En dat is goed, want er kan gewoon nooit teveel aandacht worden gevraagd voor kanker. Of het nu gaat om veel voorkomende vormen, zoals borstkanker, of om de minder voorkomende varianten, zo vinden Petra en Gaby van de lingerie speciaalzaak aan de Kluis 30 in Geleen.

Petra Reulen is gediplomeerd mammacare adviseuse en mag daarom bij haar klanten borstprothesen aanmeten. Dat specialisme komt bijzonder van pas in haar ongewoon veelzijdige lingeriezaak, waar iedere vrouw kundig wordt geadviseerd en voorzien van passende lingerie, badmode etcetera. Niet alleen tijdens deze Borstkankermaand, maar het hele jaar door.

Klanten kunnen – gratis – voor de deur parkeren en beschikken bij Pé bodywear over ruime paskamers en alle privacy.

Aandacht voor jezelf
Een ziekte als kanker treft altijd het individu. Petra wil graag alle dames porren om nu niet alleen aan deze ziekte te denken, maar beslist ook aan zichzelf. “Gun jezelf gewoon dat beetje extra aandacht. Of je nu wel of geen borstkankerpatiënt bent of bent geweest. Neem de tijd voor jezelf en doe dat borstzelfonderzoek. Creëer daadwerkelijk ruimte en probeer ook elke dag te genieten. Hou van jezelf!”

Tijdens deze Borstkankermaand werkt Pé bodywear lingerie & mammacare mee aan twee activiteiten.

Demonstratie voetreflextherapie
Op woensdag 14 oktober verzorgt Cécile Daemen van praktijk Zikomo een demonstratie van Voetreflextherapie. Geniet deze middag van 20 minuten ontspannen voetmassage en ontdek wat deze vorm van massage voor je lichaam en geest kan doen. De demonstraties worden van 13:00 tot 17:00 uur gegeven in de winkel van Pé bodywear aan de Kluis 30 (tegenover de kerk) in Geleen.

Informatiedag over oedeem, lingerie & borstprotheses en tepeltatoeage
Petra van Pé bodywear, Ria van Therapiecentrum Verheggen en Ilona van CosmeticXpert staan op zaterdag 17 oktober van 11:00 tot 14:00 uur voor u klaar om uw vragen over borstprotheses en lingerie, oedeem en kousen, oncologiefysiotherapie, permanante make-up, tepeltatoeages en meer te beantwoorden. De informatiedag wordt gegeven bij Therapiecentrum Verheggen aan de Marisstraat 20 in Geleen.

Lezing in Toon Hermanshuis
Dan nog een tip van Petra: op dinsdag 13 oktober begint om 19:00 uur in het Toon Hermanshuis in Sittard een lezing over borstreconstructie. De lezing is gericht op vrouwen met borstkanker en wordt gegeven door het team mammachirurgie van het Zuyderland ziekenhuis.

banner-artikelbreed-met-adres-pe-bodywear

Cookieinstellingen