Geef je huid een beurt na carnaval

Foto: Salon Mano

Drie, vier, nee zes dagen carnaval vieren is met al dat geschmink en de lange nachten natuurlijk een aanslag op de kwaliteit van je huid. Goed om te weten dat ze daar in Geleen een oplossing voor hebben.

Salon Mano biedt in de schoonheidssalon sinds kort een nieuwe behandelmethode voor de huid aan: microdermabrasie.

Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. Daarbij wordt de huid onder vacuüm behandeld met een continue stroom van micro-kristallen. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid.

Door verwijdering van dode huidcellen in de bovenste huidlaag (opperhuid) is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen, zodat deze meer effect hebben op de huid.

De huid krijgt tevens een beter doorbloeding, de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, de poriën worden minder grof en pigmentvlekjes en fijne rimpels vervagen. De huid voelt na de behandeling gladder aan en ziet er egaler en mooier uit.

Microdermabrasie is zeer geschikt ter behandeling van (fijnere) rimpels, onzuivere huiden, bestrijding huidveroudering, pigmentvlekken, littekens, zonneschade, rokershuid, grove poriën, grove huidstructuur, futloze en vochtarme huid.

microdermabrasie-huid

Kennismakingsactie
U kunt nu tegen een tijdelijke actieprijs kennis maken met microdermasiebehandelingen. Tot en met de maand mei kunt u een microdermabrasiebehandeling ondergaan voor slechts € 35,00. Een behandeling duurt 30 minuten.

Microdermabrasie

U vindt Salon Mano op de Henri Hermanslaan 108 in Geleen, telefoon 046-4490150, e-mail [email protected].

» Facebook | Instagram | Twitter | Youtube | Pinterest | website

Logo-Salon-Mano-banner-620-breed

Cookieinstellingen