WellColl Groep opent nieuwe vestiging in Roermond

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

WellColl Groep, met autoschadebedrijven in Heerlen, Kerkrade, Maastricht Sittard en Weert, opent met de samenvoeging van MyCar Harrie Willems Roermond nu ook een nieuwe vestiging in Roermond.

De nieuwe WellColl­-vestiging gaat verder onder de naam WellColl Roermond Harrie Willems.

Met deze overname ontstaat er voor WellColl Groep een naadloos aansluitend werkgebied van Maastricht tot Weert.

Vital Verheggen, Commercieel Directeur van WellColl Groep: “Afgelopen jaar is door de start van de nieuwe locatie Weert een witte vlek ontstaan tussen WellColl Weert en Sittard. Met de aanvulling van onze nieuwe locatie in Roermond kunnen we beter en sneller inspelen op de behoefte van onze klanten. Dit is met name van belang voor onze regionale klanten. Daarnaast kunnen we verder profiteren van schaalvoordelen en is Roermond een prachtig werkgebied om de overige mobiliteitsdiensten van WellColl groep aan te bieden.”

Harrie Willems, de voormalige directeur van MyCar Roermond, blijft aan het bedrijf verbonden als vestigingsverantwoordelijke. Harrie weet wat er speelt in de regio en zorgt er samen met zijn team voor dat het hoge kwaliteitsniveau gehandhaafd blijft. “Ik heb in WellColl Groep een uitstekende partner gevonden om onze activiteiten in Roermond verder te versterken. De samenvoeging van onze bedrijven zorgt ervoor dat in Roermond de focus op het schadeherstelproces optimaal kan blijven en nieuwe activiteiten kunnen toevoegen. Alle overige bedrijfsactiviteiten zullen vanuit het hoofdkantoor worden georganiseerd. De regionale klantenkring in combinatie met al de overige mobiliteitsdiensten maakt WellColl Roermond Harrie Willems duidelijk sterker voor de toekomst. De business to business klanten in de automotive branche vragen steeds meer naar all­in mobiliteitsconcepten. Vanuit WellColl groep in combinatie met diverse regionale partners zal dat dit nu ook in Roermond geboden worden.”

WellColl Groep

WellColl Groep heeft Autoschade­vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert en is een van de grootste autoschade bedrijven van Nederland. Sinds 1953 is WellColl uitgegroeid tot een sterke regionale speler in Limburg die specialist is in diverse mobiliteitsdiensten, waaronder: autoschadeherstel, ruitreparatie en ­vervanging, caravan­ en cerservice, autobelettering, bedrijfswageninrichting, dubbele cabines, TomTom Telematics, Fleetport poolautobeheer, oldtimerrestauratie, en RentaRolla Autoverhuur & Autolease. Daarnaast is WellColl actief in high-end metaalcoating met de De Designspuiterij. </p>

Cookieinstellingen