Salon Mano wint Gold Award door klantwaardering

Foto: Salon Mano

Bij Salon Mano vinden kinderen knippen een feestje, en dat is niet voor niets.

Kinderen gaan doorgaans niet graag naar de kapper. Dat is saai, want je moet er stilzitten en dan knippen ze ook nog stukken van je haar af. Maar bij Salon Mano proberen ze een knipbeurt zo leuk mogelijk te maken.

Om voor wat leuke afleiding te zorgen heeft Salon Mano speciaal voor de kleintjes tablets waarop bijvoorbeeld een leuk filmpje van Mickey Mouse bekeken kan worden. Dat maakt het stilzitten wel wat eenvoudiger.

kind-tablet

En wie in deze vakantieperiode bij Salon Mano zijn haren laat knippen krijgt bovendien een leuke Minions bellenblaas cadeau (zolang de voorraad strekt)!

Ook voor de grote klanten zijn tablets beschikbaar om de wachttijd, bijvoorbeeld bij een kleurbeurt, te doden. Eigen tablet gebruiken kan natuurlijk ook, want voor klanten is gratis Wifi beschikbaar.

Dat dit soort klantvriendelijke service door de klanten bijzonder wordt gewaardeerd mag blijken uit het feit dat de kapsalon niet allen opnieuw werd uitgeroepen tot Leukste kapsalon van Sittard-Geleen, maar ook de Gold Award wist te winnen, een prijs die alles te maken heeft met klantenwaardering. Salon Mano scoorde daar een dikke 9,5! Het team van Salon Mano is apetrots op deze score en dankt zijn klanten voor dit prachtige cijfer.

Salon Mano heeft regelmatig aantrekkelijke acties voor zijn klanten. Zo loopt gedurende de hele maand augustus 2016 de actie ‘Who do you want to be today?’ van L’Oréal Professionel. Een was- en föhnbeurt met producten van L’Oréal Professionel is mogelijk voor slechts 19 euro.

Kijk voor meer informatie op:
» Website Salon Mano 
» Acties Salon Mano 
» Facebookpagina Salon Mano 

Cookieinstellingen