60 jaar Yvonne Janssen, 6 jaar VONJAxl

Op 22 september viert Yvonne Janssen haar zestigste verjaardag, een week eerder, op 15 september, vierde ze al het feit dat ze op die dag tien procent van haar leven VONJAxl runt, de damesmodezaak voor grote maten.

Zes jaar geleden volgde Yvonne haar droom: een eigen damesmodezaak beginnen met mode voor grote maten. Haar winkel aan de Haspelsestraat in Sittard is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio.

In verband met deze feestelijke feiten heeft Yvonne twee leuke acties bedacht. Zo staat in de winkel een ballonnenboom, waarvan klanten na een aankoop een ballon stuk mogen prikken. Daarmee maken ze kans op een kortingsbon (winterjassen en reserveringen uitgezonderd).

Verder is er een foto-actie. Wie erin slaagt om de 18 fotootjes van zestig jaar Yvonne in de juiste volgorde te zetten maakt kans op een cadeaubon van 60 euro. De actie loopt al een tijdje op de Facebookpagina van VONJAxl en sluit op 22 september. Wie nog kans wil maken op de cadeaubon heeft dus nog één dag de tijd om de puzzel te leggen en de cijfervolgorde mét de leeftijden bij de nummers van de foto’s in te sturen naar [email protected].

De winnaar wordt bekend gemaakt op 24 september via Facebook.

Klik op de foto boven dit bericht voor een vergrote weergave ervan.

Cookieinstellingen