Ter lering ende vermaeck! – BiblioNova, locatie Born

Foto:

Voor de bovenbouw van basisscholen heeft Jannes de goochelaar de les Entertainment in de Middeleeuwen ontwikkeld. Geheel in zijn rol en met de nodige magie vertelt Jannes de Goochelaar over het leven van de middeleeuwse ‘joculatores’ (entertainers). Wat vond men toen leuk, waar trad men op en wat vond de kerk er eigenlijk van? De combinatie van educatie en entertainment afgewisseld met korte workshops en goochelarij zorgen voor een lesuur dat leerlingen niet snel zullen vergeten. Jannes kleding is gebaseerd op historische afbeeldingen van goochelaars en speellieden uit de 14e en 15e eeuw. Alle accessoires en attributen zijn nauwgezette replica’s aan de hand van historisch onderzoek. Kijk ook eens op www.jannesdegoochelaar.nl. Entree gratis in het kader van de campagne Van jagers tot internetters.Routebeschrijving

Voor de bovenbouw van basisscholen heeft Jannes de goochelaar de les Entertainment in de Middeleeuwen ontwikkeld. Geheel in zijn rol en met de nodige magie vertelt Jannes de Goochelaar over het leven van de middeleeuwse ‘joculatores’ (entertainers). Wat vond men toen leuk, waar trad men op en wat vond de kerk er eigenlijk van?
De combinatie van educatie en entertainment afgewisseld met korte workshops en goochelarij zorgen voor een lesuur dat leerlingen niet snel zullen vergeten. Jannes kleding is gebaseerd op historische afbeeldingen van goochelaars en speellieden uit de 14e en 15e eeuw. Alle accessoires en attributen zijn nauwgezette replica’s aan de hand van historisch onderzoek. Kijk ook eens op www.jannesdegoochelaar.nl. Entree gratis in het kader van de campagne Van jagers tot internetters.
Routebeschrijving

  • Locatie: Prins Bisdomstraat 7, 6121 JE, Born Biblionova Born
  • Prijs: Gratis (in het kader van de campagne Van jagers tot internetters)
  • Informatie: http://www.biblionova.nl
Cookieinstellingen