Talking ‘bout our generation – Pitboel Theater

Foto: Pitboel

Muziek en kunst door de makers zelf. Het thema Local Heroes. Op zaterdag 5 januari vanaf 20:00 uur in het Pitboel Theater. Een mooie afsluiting van de vakantie!

De volgende artiesten zullen er op deze avond zijn:

Days of the Soyuz

Denk aan een combinatie van Limburgse artiesten afkomstig uit Fabrik Royale en Barosz die hun passie voor ruimtevaart zowel visueel als muzikaal vorm geven. Een live performance die je moet beleven. Mooie beelden en klanken met als centraal thema space rock. Een mooie start van ‘Talkin bout our Generation’ die nog warme herinneringen hebben aan The Thunderbirds.

Solomon

Solomon is een band afkomstig uit Maastricht. Het is een nieuwe generatie bijzondere muzikanten die melancholie en perfectie laten samengaan in hun gevoelige songs. Een mooi moment om een eerste integrale set te spelen op ‘Talkin’bout our Generation’. Krijg kippenvel en kom genieten van de mooie muziek van Solomon.

Seymour Sachs

Seymour Sachs is een bekend begrip in Sittard. Voorlopers van o.a Walden, maar zelf hebben zij veel indruk gemaakt in de finale Nu of Nooit. Ook hun cd presentatie was een feestje. Naast vriendschap maakt Seymour Sachs een onderscheiden geluid. Met hun fuzzy klanken en complexe akkoorden zijn zij uniek. Het is alweer langer geleden, maar de mannen van Seymour Sachs zijn er klaar voor.

Storsky

Storsky speelde recent in Djakarta. Juist dat lees je goed. Als winnaar van de finale van Nu of Nooit ging het snel met het succes van Storsky. Storsky is het project van Limbrichtenaar Michiel Claessen. Inmiddels 3 drummers verder staat de band nog steeds als een huis. Mede getuige de nieuwe cd, die onlangs werd uitgebracht. Als vertegenwoordiging van de Sittardse muziekscene kunnen zij niet ontbreken op ‘Talkin’ bout our Generation’. Krijg het WHO gevoel met de stevige muziek van Storsky.

Reacties

Cookieinstellingen