Medium Leroy van Loorbeek in Pitboel Theater

Foto: Leroy van Loorbeek

Op woensdagavond 30 januari geeft medium Leroy van Loorbeek vanaf 20:00 uur een twee uur durende live-show in het Pitboel Theater in Sittard.

Leroy van Loorbeek is van jongs af aan al in contact met zijn paranormale gaven. Hij is helderziend, helderhorend en heldervoelend. In 2007/2008 heeft hij meegedaan aan het televisieprogramma Het Zesde Zintuig van RTL 4. Daar werd hij op twee na het beste medium van Nederland. Ook is hij regelmatig te gast bij radiostations om over zijn bijzondere gaven als medium te vertellen.

Leroy heeft een nuchtere kijk op het paranormale en is al zijn hele leven bezig met mensen verder helpen door het beantwoorden van levensvragen en ze in contact te brengen met overleden dierbaren. Daarop weet hij feiten te benoemen die een ander niet kan weten.

Vrij snel weet Leroy dan ook via een foto van een levend persoon of een overleden persoon contact te leggen en accurate informatie door te geven.

Live show

Op woensdagavond 30 januari geeft Leroy vanaf 20:00 uur een twee uur durende live show in het Pitboel Theater in Sittard.

Tijdens deze show zal Leroy bezoekers voorzien van de meest persoonlijke, ontroerende en onverklaarbare feiten die betrekking hebben op overleden dierbaren, nog levende personen of de bezoeker zelf. Een belangrijk hulpmiddel is de meegenomen foto van de persoon. Leroy zal vervolgens direct contact leggen met deze persoon en informatie of andere boodschappen doorgeven.

Hij zal zijn uiterste best doen om zoveel mogelijk bezoekers in de zaal een reading te geven, maar helaas zal tijdens de twee uur durende show niet iedereen aan de beurt kunnen komen.

Reserveren voor deze avond doe je via 0653756608, met een e-mail aan [email protected] of via een priv├ębericht op Facebook. Voor het bezoeken van deze avond geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. Een entreekaartje kost 15 euro.

Reacties

Cookieinstellingen