Studententoneelgroep Zuydwind speelt ‘Gooi me niet van de brug’

Foto: Zuyd Wind

Bij het Pitboel Theater in Sittard worden op donderdag 26 augustus twee voorstellingen gegeven van ‘Gooi me niet van de brug’.

Op de vloer van de kleine keuken van het Thais-Chinees-Vietnamees restaurant ligt een jonge Chinees. Hij heeft tandpijn, ondraaglijke tandpijn. In het studentenhuis erboven is een jong stel in verwachting, gaat een ander koppel uit elkaar, komen twee stewardessen in opleiding net terug van stage en heeft de krekel honger. Op een balkon boven de avondwinkel doet een oude man een wens.

Een dynamische, wrevelige en sprookjesachtig tragikomedie over een studentenhuis, het restaurant eronder en de avondwinkel daarnaast. Over een samenleving waarin iedereen naast elkaar leeft maar niemand elkaar echt kent. Acht spelers verbeelden razendsnel een twintigtal rollen: jong speelt oud, vrouwen spelen mannen.

Voorstelling: Gooi me niet van de brug
Spel: Johannes Bauer, Mara Bossers, Sofie van Brug, Tim Daemen, Sterre Herwarts, Sophie Kamp, Vera Schleijpen en Eva Veenendaal
Regie: Aram Merlijn Verstappen
Productie: Mara Bossers, Sofie van Brug
Zakelijke leiding: Loes Herremans
Met dank aan: Michelle ter Hark, Lizette Colaris, Nancy Kleijnen, Studentzaken, Preventiecentrum Zuyd, Carlo Lenssen Record Sound en alle ondersteunende leden van Zuydwind.
Entree: €7,50 – studenten gratis
Aanvang voorstellingen: 16:00 en 20:30 uur

Reacties

Cookieinstellingen