Elke tweede maandag van de maand Jazz in Pitboel Theater Sittard

Foto: Pitboel Theater Sittard

Jazz in Sittard is een terugkerend event op elke tweede maandag van de maand in het Pitboel Theater. Op maandag 11 oktober wordt om 20:00 uur de eerste in reeks van acht concerten afgetrapt.

Wat staat er te gebeuren? Uw gastheer Bart Oostindie ontvangt elke maand verschillende (jazz)musici om samen de diepte mee in te duiken. Geïmproviseerde muziek passeert in allerlei hoedanigheden, vormen en smaken.

Op maandag 11 oktober zijn Jo Didderen en Jerome Cardynaals te gast.

Jo Didderen is een van meest gevierde bassisten van Limburg. Een muzikant die bij “Reiziger in de muziek” met zijn eigen band speelde en vervolgens op “North Sea Jazz” stond, op zo’n 50 langspeelplaten contrabas en basgitaar heeft gespeeld en nog steeds tot ver over de landsgrenzen op allerlei podia te vinden is met onder andere L’Equipe De Rêve.

Jerome Cardynaals heeft, ondanks zijn jonge leeftijd, vanachter zijn drumstel zo’n beetje heel Europa en de VS gezien. Een ritmische duizendpoot die zich thuisvoelt bij de soul-hiphop van de Yellowstraps, het blaasgeweld van Young Blood Brass Band, de Hammond klanken van Dr Lonnie Smith en met hen de Europese podia bestierde.

Bart Oostindie heet u welkom op maandag 11 oktober in het Pitboel Theater voor een avond Jazz.
Jazz in Sittard wordt mede mogelijk gemaakt door SLIM Slimjazz

Maandag 11 oktober 2021
20:00-23L00 uur
Entree: €6,50
Pitboel Theater
Montgomerystraat 26, 6135 BW Sittard
» Tickets via pitboeltheater.nl

Reacties

Cookieinstellingen