Salon Mano

Adres:

Henri Hermanslaan 108
Geleen , 6162 GJ
Tel. 046 – 4490150

Website:

http://www.salonmano.nl
Welkom bij Salon Mano Capelli e Bellezza
 
Bij Salon Mano in Geleen, “kapsalon, schoonheidssalon, visagie, styling én afslanken onder één dak!”, is het mogelijk om van top tot teen te worden verzorgd. De medewerkers van Salon Mano hechten waarde aan kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Ons team volgt geregeld diverse interne en externe trainingen en bezoekt diverse nationale en internationale beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken op het gebied van uiterlijke verzorging. Iedereen is bij ons welkom: dames, heren en kinderen.
 
Salon Mano is de eerste salon in Sittard-Geleen die meedoet met de gemeentelijke fair trade campagne en streeft ernaar om zoveel mogelijk natuurlijke verzorgingsproducten die zacht zijn voor lichaam en haar te gebruiken bij de dienstverlening aan de klant. Alle producten waarmee de medewerkers van Salon Mano werken, zijn 100% dierproefvrij.
 
Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvend advies op het gebied van uiterlijke verzorging: de fair trade koffie, cappuccino, espresso, thee, verse munt thee, diverse frisdranken en bronwater staan voor u klaar!
 
Gratis wifi voor klanten van Salon Mano!