WellColl Groep / RentaRolla Auto- & Busverhuur

Adres:

Milieuparkweg 2
Sittard
Tel. newzdu97lg9r4osrfo2dsf7q2

Website:

http://www.rentarolla.nl

RentaRolla Auto- & Busverhuur
RentaRolla Autoverhuur heeft een divers wagenpark voor de particuliere en zakelijke rijder. Huren voor een langere periode kan met Rollaflex Shortlease. RentaRolla is optimale flexibiliteit.

RentaRolla Auto- en Busverhuur is onderdeel van de WellColl Groep, dé regionale mobiliteitspartner voor Zuid-en Midden-Limburg, die lokaal actief is vanuit Heerlen, Kerkrade, Maastricht en Sittard. De WellColl Groep biedt verder de volgende diensten aan:

 • Autoschadeherstel
  Hoogopgeleide medewerkers werken met de modernste apparatuur. Onze specialistische technieken beperken uw schadelast. WellColl verzorgt de afhandeling met verzekeraars en leasemaatschappijen en is lid van ABS Autoherstel.
 • Caravan- & camperservice
  Schade aan uw (sta)caravan of camper herstellen we met geavanceerde technieken, zoals Profile Repair. Daarnaast verzorgen we onderhoudsbeurten en keuringen. We zijn aangesloten bij Omnia Caravan- en camperservice.
 • Ruitreparatie
  WellColl is Glasgarage ruitspecialist. Glasgarage is het grootste landelijk netwerk voor ruitreparatie en werkt voor alle grote verzekeraars. We bieden mobiele service aan huis of op het werk.
 • Bedrijfswageninrichting
  Finnerup is hét merk voor aluminium bedrijfswageninrichting. Het is sterk, heeft een laag gewicht en daardoor een hoog laadvermogen. Tevens is deze inrichting vaker om te bouwen, dus minder afschrijving. Finnerup is TüV gekeurd.
 • Autobelettering
  Autobelettering is nog steeds de meest effectieve reclame. Onze specialisten verzorgen ook complete carwrap en het tinten van autoruiten.
 • RentaRolla Autolease
  RentaRolla Autolease is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Wij bieden elk merk, model en type personenauto en bedrijfswagen. Shortlease of full operational lease. Nieuw of gebruikt. Wij leveren de auto die bij u past.