Boy Hermans Interieur

Adres:

Wilhelminastraat 19
Sittard , 6131 KL
Tel. 046 452 5650

Website:

http://www.boyhermansinterieur.nl
  • Inrichtings- en kleuradvies
  • Uitgebreide collectie van exclusieve stoffen voor alle doeleinden
  • Stofferen en herstofferen
  • Gordijnen
  • Vloerbedekking en karpetten op maat gemaakt
  • Meubelen in elke stijl, klassiek en hedendaags
  • Verlichting
  • Bouwbegeleiding en -advies bij verbouwing, renovatie en restauratie van een pand

Kwaliteit in élke stijl

Het bouwen of verbouwen van een pand is meestal een ingrijpende gebeurtenis voor de (toekomstige) bewoners. Dat geldt ook voor de inrichting van een woonhuis of kantoor.

Een deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het nemen van de juiste beslissingen is daarbij onontbeerlijk, al vanaf het moment dat het ontwerp en de tekeningen besproken kunnen worden. Zowel de organisatie als de begeleiding van het totale
(ver-)bouwproces kunnen door Boy Hermans Interieur worden uitgevoerd. Boy Hermans Interieur neemt de coördinatie op zich, de opdrachtgever heeft slechts te maken met één aanspreekpunt. Dat geldt gedurende het hele proces, vanaf de tekening tot en met de oplevering van het pand.

Of het nu gaat om een totale renovatie of restauratie van een pand, of om het inbouwen van  een (misschien antieke) schouw en open haard, of om het uitzoeken van een keuken of een badkamer in een bepaalde stijl of op maat gemaakt, Boy Hermans Interieur kan het voor u regelen.

Als dan de inrichting aan de beurt is, moet er bepaald worden hoe de beschikbare ruimtes worden ingedeeld, hoe uw bestaande interieur kan worden ingepast en vooral: welke materialen, stoffen en kleuren u verder wilt toepassen om de door u gewenste sfeer te kunnen creëren.

Misschien bent u toe aan nieuwe meubelen, waarschijnlijk in combinatie met herstoffering van bestaand meubilair. Samen kunnen we op zoek gaan naar de stijl, de kwaliteit en de sfeer die u voor ogen heeft. Dat kan zelfs in de showroom van de fabrikant van uw keuze.

Als de invulling van het interieur is bepaald, wordt deze afgerond in onze optimaal verlichte stoffen-showroom van Boy Hermans Interieur te Sittard. Daar kunt u, in alle rust, op elk door u gewenst tijdstip, uw keuze maken uit de meest exclusieve stoffen voor kwalitatief zeer hoogstaand gordijnenwerk en uit de mooiste meubelstoffen. Aan de hand van deze keuzes bepalen we bijpassend behang en verf en, indien gewenst, natuurlijk  comfortabele vloerbedekking en karpetten, die in elke maat en kleur gemaakt kunnen worden.

Boy Hermans Interieur beschikt over een team van uitstekende vakmensen en garandeert dat u, na afronding van onze samenwerking, thuis komt in een huis waar u rust en comfort vindt in de stijl en de kwaliteit waarbij u zich thuis voelt.

Graag tot ziens,
Ron en Vief Hermans

Boy Hermans Interieur

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen