Jubileum-seniorenzitting met tópprogramma in schouwburg De Domijnen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Woensdagmiddag 5 februari aanstaande worden vanaf 13:00 uur weer vele gasten verwelkomd in de schouwburg De Domijnen in Sittard voor de jaarlijkse seniorenzitting.

seniore carnavaliste
© Marion Willemsen

Het in de aanloop naar carnaval terugkerende evenement voor Sittard en omstreken wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd door de Zonnebloem regio Sittard-Geleen in samenwerking met stadscarnavals-vereniging De Marotte Zitterd.

Nadat alle gasten persoonlijk zijn begroet door vorst Jan Janssen, Prins Thierry I en Tom Weyenberg, de voorzitter van de Zonnebloem, barst om 14:00 uur in de grote zaal weer een spetterend programma los, dat wordt gepresenteerd door niemand minder dan de kersverse Ridder in de Orde van de Pappegey Jacques Pfennings. Omdat deze seniorenzitting zijn elfde editie beleeft krijgt elke bezoeker een kleine attentie.

Aan deze middag werken diverse artiesten mee. Zo zal Ger Frenken een van zijn zeer succesvolle buutten ten gehore brengen en brengt de nachtegaal van Limburg, Beppie Kraft, de zaal gegarandeerd in sjoenkelsjtömming met eigen vertolkingen van een aantal prachtige walsen. Verder zal er aan het programma worden meegewerkt door leerlingen van de Sjtadssjool, TVK finaliste Cheyenne, René Dirkx, Don Kiesjot, Koeraasj en het bekende zangduo Christel en Quinn die allemaal garant staan voor een gezellig meezingfeestje met de bekende Limburgstalige hits.

In de pauze worden de gasten getrakteerd op een gratis consumptie en na afloop van de zitting trakteert de Nonnevotteclub alle aanwezigen op een lekkere nonnevot. De middag is voor iedereen toegankelijk en een kaartje kost 15 euro. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar aan de balie van de stadsschouwburg of in de Marottewinkel bij het Kallebeske (Steenweg 33) in Sittard.

Stuur voor meer informatie een e-mail aan [email protected].

Cookieinstellingen