Eesjte Gelaense Kwis

Foto: SGN

Op dinsdag 12 februari organiseert Heemkundevereniging Geleen in Theater Karroessel de Eesjte Gelaense Kwis.

In de theaterzaal moeten deelnemers een 60-tal vragen beantwoorden. De werkgroep heeft daartoe naar eigen zeggen ‘uitgebalanceerde opdrachten’ bedacht in de categorieën geschiedenis, actualiteit, kennisvragen, cafés, carnaval, dialect, sport, economie, foto- en geluidsfragmenten.

Na afloop van de vragenstelling is er een pauze in ons gezellig Kaféke, dan gaat de jury de antwoorden nakijken. Degene met de minste fouten is de winnaar. Bij een gelijke stand krijgen deze deelnemers een vraag, degene die het eerst toetert mag de vraag beantwoorden en wint als hij of zij het juiste antwoord geeft. De winnaar ontvangt behalve de Eesjte Gelaense Kwis Trofee natuurlijk ook de eeuwige roem die is verbonden aan het feit de eerste winnaar te zijn.

Deelname is alleen mogelijk voor wie zich vóór vrijdag 8 februari 2019 per e-mail of tijdens openingstijden heft aangemeld. Er is plek voor maximaal 65 deelnemers. Meedoen kost 2 euro (te voldoen bij entree) en daarvoor ontvangt u een consumptiebon en een antwoordformulier.

» aanmelden via [email protected]

Eesjte Gelaense Kwis
Datum: dinsdag 12 februari 2019
Locatie: HVG, Jupiterstraat 35a, Geleen
Kaféke open 19:15 uur
Zaal open 19:45 uur
Aanvang: 20:00 uur

0