Elfde editie carnavalsrevue van Geleens Mannenkoor Mignon

Foto: Geleens Mannenkoor Mignon

Op zaterdag 15 februari aanstaande om 20:11 uur brengt Geleens Mannenkoor Mignon in De Hanenhof in Geleen de traditionele Carnavalsrevue ‘Mignon Wie Het Zink En Lach’.

Het is een jubileumuitvoering van de revue, want het wordt de elfde keer dat Mignon een nieuwe prins uitroept. Ditmaal betreft het de opvolger van Prins Ad den Ieste.

De elfde editie beleeft tevens een primeur, want het is de eerste keer dat deze carnavalszitting in De Hanenhof plaats vindt. Voorgaande zittingen werden steevast gehouden in de Heremiet, het vroegere clublokaal van het koor. In 2019 werd de zitting afgeblazen vanwege de plotselinge sluiting van De Heremiet.

Inmiddels is Mignon goed gesetteld in het nieuwe verenigingslokaal De Hanenhof en staat de nieuwe vastelaoveszitting van Mignon in de steigers. Het belooft weer een zeer gezellige avond te worden, met een programma dat klinkt als een klok. Diverse optredens van eigen koorleden zullen afgewisseld worden met zeer professionele Buut-optredens van enkele Limburgse toppers zoals Hub Stassen en Ger Frenken. DJ Kevin zorgt weer voor de muziek en Trio Ongeplök zal de avond afsluiten. Uiteraard geven ook De Sjoutvotte en hun Dansmariekes weer acte de présence. Ook verzorgt de garde van Mignon weer een exercitie-optreden. De avond zou niet compleet zijn zonder een optreden van de MOP-pers, de Oud-Prinsen van Mignon.

Kaarten kosten 9 euro en zijn te koop bij de leden van Mignon of bij de penningmeester Karel Schäfer.