Geleen Calling presents: Black Friday

Foto: © Geleen Calling

Geleen Calling presents Black Friday op vrijdag 27 november a.s. Normaal gesproken ook een ‘normale aankondiging’ in het al zo drukke concertschema van de BV Popmuziek Nederland.

Maar in deze onzekere tijden voor de echte popmuziekliefhebber een datum om naar uit te kijken. Live muziek en dat in Geleen. Zou het dan toch…?

“We moeten toch wat,” aldus de Geleen Calling organisatie. “Voor 2021 hebben we inmiddels 4 concerten gepland. 2020 moet het toch ook gaan lukken met de eerste editie van Black Friday.”

Aan het affiche zal het niet liggen. Met headliner RoZa Parks uit Belgie en het jong getalenteerde INDIGO (Nijmegen/Sittard) voorziet de organisatie “een avond die nu al alles in zich heeft om legendarisch te worden”.

“Voor 2021 pakken we nog wat meer uit,” zegt Rob Nabuurs namens Geleen Calling. Maar liefst 4 events staan op de kalender. Het gaat dan om Blue Monday part 2, The obsCure plays The Cure Pinkpop 1986, The Festival! (part 2) en het alom bekende WAVE.

Dat ze er vertrouwen in hebben blijkt wel dat voor alle events de voorverkoop al is begonnen. Tickets zijn te krijgen via www.geleencallingpresents.nl.

Maar eerst maar eens Geleen Calling presents Black Friday op vrijdag 27 november a.s. Met een laagdrempelige entree van € 5,-.

Geleen Calling Black Friday 2020