Grote Einduitvoering van Artamuse

Foto: © Artamuse

Op zondagmiddag 16 juni begint om 15:00 uur de Grote Einduitvoering van Artamuse in het Asta Theater in Beek.

De entree voor deze middag, waarop leerlingen en docenten van Artamuse in actie komen, bedraagt 4 euro. Hieronder vindt u het programma van de uitvoering.

Dark Side – Alan Walker

De toetsenisten van Ruud Smeets en de dancing queens van Angelique Coenen werken samen op het rebelse Darkside van de Noord-Britse DJ producer Alan Walker. Een vrije choreografie van 48 handen en 24 voeten. Who needs the (spot)light?

FraSa – Sara & Frank

De einduitvoering bestaat bij de gratie van Grote en Kleine gelegenheidsduo’s, trio’s, kwartetten, sextetten en hele orkesten. FraSa bestaat uit de cello leerlingen van Sara Noordkamp en de fluitisten van Frank Habets.

BOOM – Berthe van de Boomen

Elk jaar is ze erbij, met haar snaarleerlingen, Berthe van den Boomen. Ook dit jaar klinken ze ‘gewoon’ vriendelijk. Gelukkig maar, de wereld kan de gevoelige snaren onder ons goed gebruiken. Laat je betoveren.

SAVIA – Frank Habets

Levenskracht. Dat is de betekenis van SAVIA, een eigen compositie van Frank Habets. Wie denkt dat onze docenten alleen maar les geven heeft het mis. SAVIA bewijst hoe ver het muzikale talent van Artamuse reikt en hoe levenskrachtig de leerlingen zijn.

En wie nog meer?

  • Slagwerktrio van Gian Prince
  • Arcade met Tara Pijpers
  • Zingen met Pippi
  • JazzImpro

Artamuse geeft muziek- en danstalent volop ruimte. In de Westelijke Mijnstreek is Artamuse dé plek om je passie voor muziek en dans te leven en je culturele carrière te starten, te verfijnen en te verdiepen.

Artamuse geeft volop aandacht aan culturele ontwikkeling en is voor scholen als aanbieder en organisator voor cultuureducatie-aanbod met kwaliteit, marktleider. Lokale tradities wordt volop toekomst geboden. Voor harmonie- en fanfareverenigingen is Artamuse de grootste opleidingspartner.

Artamuse bedankt haar subsidiegevers: gemeente Sittard-Geleen, gemeente Beek, gemeente Stein.

article
163664
Op zondagmiddag 16 juni begint om 15:00 uur de Grote Einduitvoering van Artamuse in het
https://sittard-geleen.nieuws.nl/evenementen/grote-einduitvoering-van-artamuse/
2019-06-04T20:55:51+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/10/31101946/artamuse-jonge-muzikanten.jpg
Artamuse, Asta Theater Beek, Grote Einduitvoering