Herfstkransen en spinnen maken in Kasteelpark Born

Foto: Kasteelpark Born

Het is weer bijna herfstvakantie! Kom gezellig op bezoek in het Kasteelpark. Wandel langs grote kamelen, wijze uilen, nieuwsgierige neusberen, speelse apen en lieve geitjes.

Kasteelpark BornEven uitgekeken? Geniet van een kop warme chocomel op het terras of kom meedoen aan een van de leuke herfstactiviteiten!

Herfstkransen en bontgekleurde spinnen

In de herfstvakantie kun je woensdag 16 oktober vanaf 13:00 uur een bontgekleurde spin maken van kastanjes en wol. Moeders en oma’s kunnen intussen tegen een geringe vergoeding een sfeervolle herfstkrans maken onder leiding van onze vrijwilligers. Alle materialen zijn aanwezig. De activiteit duurt tot ongeveer 16:00 uur (zolang de voorraad strekt). De activiteiten gaan onder alle omstandigheden door.

Leukste uitje van Limburg?

Kasteelpark Born is een van de genomineerden voor Leukste Uitje van Limburg 2020. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Het Land van ANWB. Heeft u uw stem nog niet uitgebracht? Dit kan nog tot en met 3 november 2019 via de website www.anwbleuksteuitje.nl of via de snelkoppeling op de Facebookpagina van het Kasteelpark. Als u de QR-code scant, komt u gelijk op de stempagina van het Kasteelpark.

Openingstijden

Kasteelpark Born is tot en met 3 november dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Vanaf 4 november is het wintertijd in het park. Het Kasteelpark is dan op woensdag en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur geopend.

www.kasteelparkborn.nl