Humor bij Pitboel Theater in Sittard

Foto: Pitboel Theater

Vijf cabaretiers op één avond. Humor in Sittard is een maandelijks terugkerend event op elke derde zaterdag van de maand om 20:00 in het Pitboel Theater.

Wat staat er op zaterdag 21 mei te gebeuren? MC van deze avond is ç en ontvangt voor u vanavond vijf verschillende cabaretiers die u een fantastische avond bezorgen: Bert Kleijweg, Evi Rosiers, Marc van Gestel, Sam Kiebooms en Arjan Evertz.

Bert Kleijweg is een echte Haagsche comedian. Dat merk je niet alleen zijn tongval, maar ook aan zijn rake recht-door-zee-humor. Bert rijgt zijn topgrappen aan elkaar alsof het geen enkele moeite kost. Niet alleen staat hij regelmatig op de planken in Nederland en België, maar ook geeft hij geregeld Workshops Plat Haags bij bedrijven, scholen en vrijgezellenfeesten. Laat je meeslepen door zijn droge comedy-act die naar meer smaakt!
Kortom met deze Hagenees is het altijd fees(t)!

Evi Rosiers snapt er niks van. Waarom is het huwelijk geen garantie op frequente seks? Waarom zijn vrouwen die veelvuldig de koffer induiken ‘goedkoop’ en niet ‘onvolprezen’? In humor, verhalen en anekdotes onderzoekt Evi onze kijk op seksualiteit. Eigenlijk is ze ‘storyteller’, maar omdat dat niet echt ‘hot’ is, is ze nu dus ook ‘comedian’. Haar eerste stapjes in de comedy leverden haar al een plek op in de voorronde van Humo’s Comedy Cup.
www.evirosiers.be

Marc van Gestel houdt het wat er ook gebeurt droog. Gortdroog. De Deltawerken kunnen trots op hem zijn. Een mix van oneliners, strakke grappen en slimme maar soms ook heel melige observaties. Verwacht geen overdaad aan energie of emotie. De lach staat centraal. “Sinds juli 2015 sta ik op het podium als standup comedian. In binnen- en buitenland (oké, ik tel 1 keer spelen in Antwerpen gewoon mee). In 2017 stond ik in de finale van de Talent Comedy Award in Delft en in 2018 won ik de publieksprijs van de Comedy Talent Award in Utrecht. Als prijs mocht ik spelen op het Utrecht International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Hoogtepunt in mijn comedyloopbaan.”

Arjan Evertz is geboren in 1981 in Heerlen en sindsdien weten ze ook niet wat ze met hem aan moeten. Vandaag de dag zoekt hij zijn heil in de comedy scene. Arjan is absurd, energiek en komt altijd verrassend uit de hoek met zijn originele grappen. In 2021 won hij de comedymatch. Op 21 mei zal Arjan vooral nieuw materiaal gaan uit proberen uit zijn nieuwe show Ayahuasca.

Cookieinstellingen