Outside Xmas

Foto: U2two

Ze stonden beiden live op Pinkpop Geleen in het Burg, Damenpark. The Cure (1996) alsook U2 (1981). Jan Smeets kondigde beide bands nog aan.

Zaterdagmiddag 21 mei aanstaande staan U2 en The Cure vanaf 13:30 uur live te spelen op een podium in Geleen. Het optreden wordt georganiseerd door Geleen Calling. De organisatie wil op voorhand ieder misverstand wegnemen: het zijn niet de echte U2 en The Cure.

Het zijn niet de echte U2 en The Cure die naar Geleen komen

U2(two) en (I found) The Cure spelen die middag, samen met Yudah en Martin Sillen, op Geleen Calling presents Outside Xmas.

Outside Xmas is een evenement dat in december 2021 door de Corona niet door kon gaan. Logisch dan ook dat dit evenement op 21 mei aanstaande (buiten) alsnog plaats zal vinden. De kerstbomen zullen dan ook niet ontbreken. De weersvoorspellingen die middag geven veel sneeuw aan… met flikkersterren.

Aan de topbezetting die middag zal het niet liggen. Daar waar U2(two) de middag gaat afsluiten zorgen Martin Sillen en Yudah (beiden met hun roots in Sittard-Geleen) voor puike optredens. YUDAH stond recent nog op Geleen Calling KIDS en liet met haar eigen nummers zien veel potentieel te hebben. Martin Sillen presenteert op korte termijn haar concertfilm en verzorgde recent 2 uitverkochte concerten in Geleen.

Tussen al deze geweldige muziek door óók het briljante I Found The Cure op het podium voor de Reünie in Geleen. Tijdens dit concert worden veel hits van The Cure gespeeld.

Zaterdag 21 mei aanstaande vanaf 13:30 uur buiten bij de Reünie in Geleen. Bij slecht weer binnen in de Reünie.

Xmas Outside

Cookieinstellingen