Paul van Loo en Ivo Rosbeek “zeenge Sjoën Leedjes” *** UITVERKOCHT ***

Foto: © Jan Pillaerds

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT! Wilt u op de reservelijst worden geplaatst, stuur dan een e-mail aan [email protected]

De Stichting Oude Salviuskerk wilde in het kader van haar 25-jarig jubileum in 2020 een aantal Parels uit Limbricht onder de aandacht brengen.

Paul van Loo en Ivo Rosbeek zouden samen met enkele gastmuzikanten uit de Westelijke Mijnstreek een muzikale bloemlezing brengen over Herman Veugelers: protestzanger, schrijver, cabaretier en regisseur.

Helaas heeft de Stichting Oude Salviuskerk dit programma moeten doorschuiven naar 2021. Maar Paul en Ivo wilden dit najaar toch ook optreden in het sfeervolle Salviuskerkje waarmee ze inmiddels een speciale band hebben gekregen.

Vanwege de corona-maatregelen kunnen er nu slechts 30 bezoekers per concert toegelaten worden. Reden waarom Paul en Ivo graag tweemaal wilden optreden op 20 september.

En zo zal het plaatsvinden: twee concerten met “Sjoën Leedjes” uit het zeer gevarieerde repertoire van dit bekende duo. Wie een van de concerten wil bezoeken dient daarvoor te reserveren. Vol is nu ook écht vol! Reserveer daarom tijdig.

Datum: 20 september 2020
Locatie: Salviuskerkje, Platz 2, 6141 AT Limbricht; telefoon 0464588423
15:00 uur concert: reserveren verplicht
16:30 uur concert: reserveren verplicht
Entree: 10 euro
Reserveren: [email protected]
Informatie: www.paulvanloo.nl en www.salviuskerkje.nl