Presentatie kookboek Samen Kleurrijk Koken op open dag Casa Mama Lisi

Een gerecht uit het kookboek van Casa Mama Lisi
Foto: © Petra Niessen

​​​​​​​Op donderdag 19 mei aanstaande organiseert Moedercentrum Casa Mama Lisi een open dag. Daarop wordt ook het kookboek ‘Samen Kleurrijk Koken’ gepresenteerd.

U bent op 19 mei van 11:00 tot 15:00 uur welkom bij Casa Mama Lisi op de Eisenhowerstraat 724 in Sittard.

Koken en eten is in iedere cultuur belangrijk

Samen met vrouwen vanuit de hele wereld heeft Casa Mama Lisi tijdens de coronaperiode een kleurrijk kookboek gemaakt. Dit was al jaren een hun grote wens. Casa Mama Lisi nodigt u dan ook met veel trots uit voor de lancering van het bijzondere kookboek ‘Samen kleurrijk koken’.

De presentatie van het kookboek vindt plaats om 12:00 uur.

‘Samen kleurrijk koken’ is een mooi cadeau voor uzelf, voor vrienden of als relatiegeschenk (denk eens aan een leuk kerstcadeau voor je organisatie).

Dit bijzondere kookboek is tijdens de open dag op 19 mei voor 20 euro te koop. Het boek kan ook worden besteld door een e-mail te sturen aan [email protected] Met de aanschaf van het kookboek sponsort u tevens Moedercentrum Casa Mama Lisi.

Tijdens de open dag kunt u in de ruimtes van Casa Mama Lisi komen kijken naar een gevarieerde aanbod van activiteiten. Daarbij staan heerlijke eigengemaakte hapjes en drankjes voor u klaar en er worden allerlei activiteiten georganiseerd met voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Een mooi gelegenheid om er eens rond te lopen en het moedercentrum te (her)ontdekken.

Cookieinstellingen