Prinsezitting en Lömmerichse revue van VV de Doale

Foto: SGN

Op zaterdag 12 januari roept Vastelaovesvereniging De Doale haar nieuwe prins van het Doaleriek uit in het gemeenschapshuis ’t Waope van Lömmerich.

Dan neemt tevens de huidige prins Rudi I afscheid van zijn Doale en Doalinnekes, waarbij hij natuurlijk ook wordt ingelijfd bij de Auwt Prinsegarde Lömmerich middels het alom bekende auwt prinse-spektakel.

Dit jaar is de Doaletempel in het Doaleriek weer omgetoverd tot Herberg d’n Doal. Herberg d’n Doal staat garant voor veel plezier en vermaak en met de opvoering van de Lömmerichse Revue. Mis dit spektakel niet en koop tijdig uw entreekaarten! De zitting annex revue begint om 19:11 uur en gaat door tot in de late uurtjes. De muzikale omlijsting (live muziek in de sketches) wordt verzorgd door BEES.

Kaarten zijn te koop bij Café Salden op de Platz, Dierenspeciaalzaak Pootjes enzo op de Molenstraat 4 en Gemeenschapshuis Limbricht aan de De Gronckelstraat 1 voor slechts vijf euro (inclusief garderobe en toilet). Kaarten zijn indien de revue nog niet is uitverkocht ook te koop aan de kassa.

article
151514
Op zaterdag 12 januari roept Vastelaovesvereniging De Doale haar nieuwe prins van het Doaleriek uit
https://sittard-geleen.nieuws.nl/evenementen/prinsezitting-en-lommerichse-revue-van-vv-de-doale/
2019-01-07T19:26:19+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/01/07190317/uitroepingszitting.jpg
Lömmerichse revue VV de Doale, Prinsezitting