Sinterklaasintocht in Geleen Centrum

Foto: CM Geleen

Sinterklaas en zijn Pieten maken op zaterdag 27 november hun intocht door het centrum van Geleen om alle kinderen te kunnen begroeten en te trakteren op snoepgoed.

De tocht begint om 12:30 uur. Rond de klok van 13:30 uur wordt de Goedheiligman door wethouder Judith Bühler ontvangen op het bordes van het oude raadhuis. De eindtijd van de ontvangst is 14:00 uur.

Route van de Sinterklaasintocht 2021: start op de Markt (achterzijde HEMA) en vervolgens via Ansemburgstraat-Salmstraat-Gravenstraat-Markt-Ansemburgstraat-Salmstraat-Raadhuisstraat naar het bordes van het oude raadhuis.

De organisatie is net als voorgaande jaren in handen van Centrummanagement Geleen. De organisatie vraagt met klem aan alle ouders/verzorgers om zich breed te verspreiden langs de route. Vanwege de huidige coronamaatregelen zal Sinterklaas de koets tijdens de tocht niet verlaten. Er is dit jaar géén Sinterklaaspodium met activiteiten. Als alternatief wordt er een Pietenspeurtocht georganiseerd. De speurtocht kan worden gelopen op zaterdag 27 en zondag 28 november tussen 12:00 en 16:00 uur. Meer informatie over de speurtocht volgt op de Facebookpagina van Centrum Geleen.