Vijfde editie Sittarday Night Fever in Toon Hermans Theater

Foto: SGN

Kiwanis Club Sittard organiseert voor de vijfde keer een spetterend benefiet dansfestijn voor We4Kids.

De opbrengst van dit evenement, dat op 19 maart wordt gehouden in het Toon Hermans Theater in Sittard, komt ten goede aan zieke en kansarme kinderen uit de regio Sittard-Geleen. Kijk op We4Kids.eu voor informatie over projecten en kleine sponsoringen die dankzij We4Kids hebben plaatsgevonden.

Coverband Allstars zal ook dit jaar weer de grote wervelende gangmaker zijn. Mis het niet!

We4Kids is een Stichting die zich in de regio Sittard-Geleen inzet voor zo’n 1.500 kinderen uit gezinnen die leven onder de armoedegrens. Voor hen is vaak minder dan vijf euro per dag te besteden. Diverse organisaties ondersteunen samen met de gemeente deze gezinnen. We4Kids vult de leemte tussen deze hulpverlening, die zich richt op de lediging van directe noden en de behoeften van de kinderen. Eens iets extra’s, een cadeau, een kleine vakantie; de fondsen worden ingezet om een positieve ontspanning te geven aan het kind en het gezin.

“We4Kids werkt direct samen met de organisaties die bij de hulpbehoevenden thuis komen. Voor die medewerkers is het heel fijn dat ze iets extra’s kunnen betekenen voor die gezinnen die het heel hard nodig hebben. Voorbeelden staan op onze website en zijn hartverscheurend. Uw steun is zeer welkom,” aldus Harrie Hox, voorzitter Stichting We4Kids.

Cookieinstellingen