Zevende Maatjestref in Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op vrijdag 14 juni 2019 staat voor de zevende keer de traditionele ‘Maatjes Tref Sittard’ op de agenda.

Een sfeervol evenement niet dat niet alleen wordt georganiseerd om uw smaakpapillen te strelen, maar dat ook ten goede komt aan het goede doel. Dit jaar is dat het Toon Hermans Huis Sittard.

Maatjestref ten bate van Toon Hermans Huis Sittard

Ontvangst vanaf 19:00 uur bij De Limbourg op de Markt in Sittard. Het programma begint om 19:30 uur. Voor deze speciale gelegenheid is het terras van de Limbourg ingericht met een traditionele viskraam, een oesterbar en een wijnbar met een assortiment mooie en smaakvolle wijnen. En uiteraard kunt u er genieten van de eerste ‘Hollandse Nieuwe’ van dit jaar. Die wordt ter plekke vers gekaakt.

De muziek wordt verzorgd door René Haustermans met liedjes van Toon; Sjtadskapel ’t Trumke en ’t Tröötje en diskjockey Nino.

Veiling

Om 21:00 uur begint de veiling. Daarbij wordt dit jaar niet alleen het eerste vaatje Hollandse Nieuwe tegen opbod verkocht, maar ook een aantal unieke kunstwerken, die door Rabobank Zuid-Limburg West ter veiling worden aangeboden. U kunt deze kunstwerken van tevoren bekijken in De Limbourg.

De veiling wordt geleid door de deskundige ‘veilingmaatjes’ burgemeester Sjraar Cox van de gemeente Sittard-Geleen en Jan Schrijen, burgemeester van de gemeente Valkenburg, die het goede doel een warm hart toe dragen. Zij dagen u graag uit om te zorgen voor een mooie opbrengst voor het Toon Hermans Huis.

Toon Hermans Huis Sittard

De medewerkers van het Toon Hermans Huis Sittard ontvangen jaarlijks duizenden gasten, mensen die zelf of in hun directe omgeving geconfronteerd zijn met kanker. De (voornamelijk vrijwillige) medewerkers zien het als hun missie om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van hun gasten, onder andere door middel van persoonlijke begeleiding en het organiseren van lotgenotencontact, ontspannende activiteiten en informatieve bijeenkomsten. Het Toon Hermans Huis is voor het verwezenlijken van activiteiten grotendeels aangewezen op donaties van particulieren en bedrijven.

Het motto van het Toon Hermans Huis is heel toepasselijk: ‘Dit doen we samen!’

U bent op vrijdag 14 juni 2019 van harte welkom bij de zevende Maatjestref in Sittard. Daarbij zijn natuurlijk ook uw ‘maatje’, familie, vrienden of zakenrelaties van harte welkom. Om de organisatie vlekkeloos te laten verlopen vraagt de organisatie u wel om uiterlijk 10 juni 2019 met een e-mail aan [email protected] uw komst door te geven.

article
164253
Op vrijdag 14 juni 2019 staat voor de zevende keer de traditionele ‘Maatjes Tref Sittard’
https://sittard-geleen.nieuws.nl/evenementen/zevende-maatjestref-in-sittard/
2019-06-11T09:19:37+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2016/06/25104602/maatjestref-2016-10.jpg
De Limbourg, maatjestref, Toon Hermans Huis Sittard