Vrijwilligers gezocht voor de Hammer Series

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Van 2 tot en met 4 juni is Sportzone Limburg het decor voor een nieuwe, revolutionaire, internationale wielerwedstrijd: de Hammer Series.

Drie dragen lang strijden 18 professionele wielerteams uit de hele wereld tegen elkaar tijdens een klimkoers, sprintetappe en tijdrit. Een dynamische wedstrijd die maar één winnaar kent: het beste wielerteam ter wereld.

Sittard-Geleen is gastheer van de allereerste editie van de Hammer Series.

De etappe maakt onder meer gebruik van de gloednieuwe, veilige wieleromgeving. Daarnaast wordt op de Sportzone onder meer een vierdaagse fan village opgezet met meet & greets, een cycling expo, wieleractiviteiten, entertainment en heel veel meer.

Kijk voor meer info en het volledige programma op www.hammerseries.com.

Vrijwilligers nodig

Er is een beperkt aantal vrijwilligersplaatsen beschikbaar, dus reageer snel. Bent u de vrijwilliger die er samen met de professionele organisatie voor zorgt dat de deelnemende ploegen drie dagen lang topprestaties neer kunnen zetten? En die er voor wil zorgen dat voor én achter de schermen alles goed verloopt? Zo helpt u bijvoorbeeld mee om parcoursen op- en af te bouwen, deelnemers in te schrijven, het verkeer in goede banen te leiden en VIP’s te ontvangen. Kortom, een unieke kans om deel uit te maken van een professionele crew.

Meld u vandaag nog aan als vrijwilliger. Aanmelden kan via [email protected] of neem contact op met Hanny Ras-Kluitenberg via 14 046.

Cookieinstellingen