Tom Dumoulin opent de Veilige Wieleromgeving Sportzone Limburg

Foto: Sittard-Geleen

Op donderdag 1 juni 2017 zal Tom Dumoulin de Veilige Wieleromgeving Sportzone Limburg in Sittard-Geleen openen. Hij doet dat samen met wereldkampioene tijdrijden Karlijn Swinkels, bestuurders en zijn Wielerclub WCL Bergklimmers.

De Veilige Wieleromgeving Sportzone Limburg is de meest innovatieve wieleromgeving van Nederland en vormt een belangrijk onderdeel voor training, talentontwikkeling en innovatie. Met de realisatie van de veilige wieleromgeving wordt de positie van Limburg als dé wielerprovincie van Nederland (inter)nationaal verder versterkt.

De opening van de Veilige Wieleromgeving vindt plaats voorafgaand aan de Hammer Series. Een nieuwe wedstrijdformule op wereldniveau die wordt gehouden op de Sportzone Limburg in Sittard-Geleen. Middels een dynamisch en innovatief format zullen de Hammer Series het beste professionele wielerteam ter wereld vinden na drie uitdagingen binnen drie achtereenvolgende dagen; de Hammer Sprint, de Hammer Climb en de Hammer Chase.

De opening vindt plaats op 1 juni 2017 van 17:15 uur tot 18:30 uur op de veilige wieleromgeving aan de Parijsboulevard in Sittard.

Cookieinstellingen