Eén tegen eenzaamheid. Doe mee!

Foto: Deirdre [CC-BY-SA-3.0] via Wikimedia Commons

Rond de Week Één tegen Eenzaamheid van dinsdag 1 tot en met dinsdag 8 oktober zijn weer tal van leuke activiteiten op verschillende locaties. Er is vast ook iets leuks voor u bij!

Bekijk snel het programma op www.wijksteunpuntensittard-geleen.nl. Voor sommige onderdelen moet u zich vooraf aanmelden en vol is vol!

Neem iemand mee

Voor mensen die zich eenzaam voelen is het soms moeilijk om de stap te zetten en zich zelf aan te melden voor een activiteit. Dus bent u zelf niet eenzaam, maar kent u in uw buurt misschien iemand die eenzaam lijkt? Neem deze persoon dan vooral mee! Tijdens die activiteiten bent u actief bezig en ontmoet u veel andere mensen. Één tegen eenzaamheid. Kom erbij! Iedereen is van harte uitgenodigd.

Programma

Er zijn tal van activiteiten op de verschillende locaties. Wat dacht u van een bezoek aan Margraten ivm de viering van ‘Limburg 75 jaar bevrijd’, een Oktoberfest, muziek- en feestfestijn, sport en spel, samen eten of koken, creatief bezig zijn en nog veel meer. Kijk op www.wijksteunpuntensittardgeleen.nl voor meer informatie en het complete programma. Kom erbij! En neem iemand mee! De organisatie is in handen van Partners in Welzijn (PIW) in samenwerking met de wijksteunpunten en de gemeente Sittard-Geleen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het thema eenzaamheid? Kijk dan eens op: www.eentegeneenzaamheid.nl. U kunt ook terecht bij het wijksteunpunt in uw buurt of contact opnemen met Partners in Welzijn, [email protected] of telefoon 0464575700.

'

Reacties

article
171250
Rond de Week Één tegen Eenzaamheid van dinsdag 1 tot en met dinsdag 8 oktober
https://sittard-geleen.nieuws.nl/gemeenteberichten/20190911/een-tegen-eenzaamheid-doe-mee/
2019-09-11T19:26:12+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/09/11131742/dansende-mensen-week-tegen-eenzaamheid.jpg
Week Één tegen Eenzaamheid
Gemeenteberichten