Burgerpeiling Sittard-Geleen: uw mening wordt gevraagd

Foto: SGN

Hoe denkt u over uw buurt? En over de gemeente Sittard-Geleen? Doe mee aan de Burgerpeiling van de gemeente Sittard-Geleen en laat uw mening horen.

De gemeente hecht er veel waarde aan om beleid en dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de inwoners. Daarvoor is het belangrijk om te weten wat er leeft. Om dit te meten, doet de gemeente een keer per twee jaar een onderzoek. Hieraan kunnen alle inwoners van 18 jaar en ouder meedoen.

De vragen in het onderzoek hebben betrekking op thema’s als leefklimaat, welzijn en zorg, de relatie tussen de inwoner en de gemeente, de directe dienstverlening en voorzieningen in de wijken en buurten. Met de uitkomsten kan – samen met u – worden gewerkt aan verbeteringen. Doet u mee?

U kunt de vragenlijst invullen tot 23 oktober.

Na het onderzoek worden de resultaten gepubliceerd op www.waarstaatjegemeente.nl en kunnen de gegevens van Sittard-Geleen vergeleken worden met andere gemeenten. De uitkomsten van de burgerpeiling worden voor het eind van het jaar verwacht.

Heeft u vragen over deze enquête? Bel dan het klantcontactcentrum. Dat is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 16:30 uur via het verkorte telefoonnummer 14046.

Reacties