Gemeente houdt cliëntervaringsonderzoek jeugdhulp

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De gemeente is sinds 1 januari 2015 verantwoordelijk voor hulp aan kinderen tot 18 jaar. De gemeente is benieuwd naar de ervaringen van ouders en jongeren met de jeugdhulp die wordt geboden.

Hoe is de gemeente met uw hulpvraag omgegaan? Hoe beoordeelt u de kwaliteit van de ondersteuning of voorziening die u of uw kind krijgt? Welk effect heeft de ondersteuning op het leven van u of uw kind? Heeft u misschien ideeën over hoe de gemeente de jeugdhulp in Sittard-Geleen kan verbeteren? Laat het weten via het Cliëntervaringsonderzoek jeugdhulp.

Uitnodiging

Vanaf 29 maart ontvangen alle jongeren die in 2020 gebruikmaakten van jeugdhulp, of hun ouders, een uitnodiging voor deelname aan het onderzoek. Deelname is geheel vrijwillig, meedoen kan vanaf 12 jaar. Alle informatie wordt anoniem verwerkt en kan niet worden herleid naar individuele personen. Om een goed en representatief beeld te krijgen, is het van belang dat zoveel mogelijk mensen de vragen invullen. Dus krijgt u of uw kind een uitnodiging voor het onderzoek in de bus, doe dan vooral mee, iedere mening telt en is belangrijk. Meedoen kan tot en met 26 april.

Reacties