Spaubeeklaan Geleen vanaf 13 juni deels afgesloten wegens werkzaamheden

Foto: CC0 via pexels

Vanaf 13 juni wordt in de Spaubeeklaan in Geleen een linksaf-opstelstrook gemaakt voor het verkeer uit de richting van Spaubeek.

De werkzaamheden vinden plaats ter hoogte van de nieuwe parkeerplaats van Zuyderland Zorgcentra, bij het hospice en de nieuwe zorgwoningen van Zuyderland. Dat deel van de Spaubeeklaan is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor alle motorvoertuigen.

Bij het nieuwe hospice en de nieuwe zorgwoningen van Zuyderland is een parkeerplaats gerealiseerd. Deze parkeerplaats is nu nog niet bereikbaar. Om deze reden wordt de verkeerssituatie ter plekke gewijzigd en wordt een linksaf-opstelstrook aangelegd om het parkeerterrein te ontsluiten.

De werkzaamheden starten op maandag 13 juni en duren naar verwachting tot en met vrijdag 8 juli. Voorafgaand aan de wegwerkzaamheden worden de kabels en leidingen in het fietspad richting Geleen omgelegd door de nutsbedrijven. Voetgangers en fietsers worden tijdens de werkzaamheden naar het fietspad aan de overzijde van de Spaubeeklaan geleid.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via gele omleidingsborden. Vanaf de snelweg met ‘S’, vanuit Geleen via ‘1’ en vanuit Spaubeek via ‘2’.

Uitvoerder van de werkzaamheden is de firma Gebr. Kurvers B.V.

Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met gemeentelijk toezichthouder Pascal Ridderbeks via e-mailadres [email protected] of via telefoonnummer 14 046.

Reacties

Cookieinstellingen