Onderhoud aan wegen in Sittard-Geleen

Foto: CC0 via pexels

In het kader van het Groot Onderhoud Wegen 2022 wordt op diverse locaties in Sittard-Geleen aan de wegen gewerkt.

Waar nodig worden wegen en trottoirs vernieuwd, bomen vervangen en verkeersmaatregelen aangelegd. De omwonenden worden per brief geïnformeerd. Tot en met 15 juli ziet de planning er als volgt uit:

 • Obbicht – 27 en 28 juni
  Komingang Brugstraat: verkeersdrempel wordt op verzoek van de omwonenden verhoogd. Tijdens de werkzaamheden wordt het werkvak volledig afgesloten voor verkeer.
 • Geleen – 20 juni tot en met 8 juli
  Spreeuwenstraat – de toplaag van het asfalt wordt vernieuwd. Er worden reparaties aan de onderlaag uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden wordt het werkvak volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
 • Sittard – 4 tot en met 15 juli
  Langs de Heij – de toplaag van het asfalt wordt vernieuwd. Er worden reparaties aan de onderlaag uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden wordt het werkvak volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
 • Sittard – 11 tot en met 15 juli
  Bradleystraat, parkeerplaats – de scheuren in het asfalt worden gerepareerd en de toplaag wordt behandeld. Tijdens de werkzaamheden wordt het werkvak volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
 • Graetheide – Born – 11 tot en met 15 juli
  Weg onder viaduct A2: de toplaag van het asfalt wordt vernieuwd. Er worden reparaties aan de onderlaag uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden wordt het werkvak volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Reacties

Cookieinstellingen