Man krijgt kogeltje in enkel

Foto:

Sittard-Geleen, 15-03-2013 | De politie zoekt getuigen van een incident dat zich op dinsdag 12 maart omstreeks 21.00 uur afspeelde op de kruising van de Bornerweg en de Beukeboomsweg dichtbij Limbricht.

Sittard-Geleen, 15-03-2013 |
De politie zoekt getuigen van een incident dat zich op dinsdag 12 maart omstreeks 21.00 uur afspeelde op de kruising van de Bornerweg en de Beukeboomsweg dichtbij Limbricht.

Een 28-jarige man uit Guttecoven wandelde samen met zijn vader op de Bornerweg.

Bij de kruising met de Beukenboomsweg wilden zij de weg oversteken. Op het naast gelegen fietspad kwam op dat moment een groep van een vijftal personen aangefietst.

Op het moment dat zij voorbijreden voelde de man uit Guttecoven een pijnscheut in zijn enkel, die hevig was gaan bloeden. Bij onderzoek en behandeling in het ziekenhuis bleek dat er een klein projectiel in zijn enkel zat. Hoe dit hierin terecht is gekomen is op dit moment nog een raadsel.

Of de passerende fietsers hier iets mee te maken hebben is niet bekend. Daarom worden zij ook gevraagd contact op te nemen. Ook andere informatie, bijvoorbeeld van mensen die het groepje fietsers hebben gezien of die iets anders opvallends hebben opgemerkt, kan doorgegeven worden aan 0900-8844.

Cookieinstellingen