Inschrijvingstermijn Kom’mit MVO-prijs 2012-2013 verlengd

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de komende jaren de duidelijke koplopers in hun sector. Koplopers zijn de trekkers van de economie in Nederland. Maar ook daarbuiten hebben koplopers invloed op een duurzame samenleving. 

COS Limburg wil MVO binnen Limburg stimuleren. Daarom hebben COS Limburg, bedrijvennetwerk Kom’mit en de gemeenten Beek, Schinnen, Sittard-Geleen en Stein samen besloten de MVO-prijs Westelijke Mijnstreek 2013 in het leven te roepen. De MVO-prijs beloont de progressiefste ondernemer voor de voortrekkersrol die hij/zij daarin speelt, en zet andere vooruitstrevende ondernemers in het zonnetje.
Ondernemers kunnen zich nog tot 20 september 2013 aanmelden voor de prijs via dit inschrijfformulier
Een regionale en provinciale jury beoordeelt alle inzendingen. De prijsuitreiking vindt plaats medio november 2013. 
Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een (financiële) bijdrage van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de vier deelnemende gemeenten, Rabobank Westelijke Mijnstreek, VIXIA, Kom’mit, De Limburgse Werkgevers Vereniging en de Vereniging Mondiaal Beleid.
Cookieinstellingen