Events4Life brandt los met finale band battle

Vrijdagavond start het driedaagse Events4Life Festival in Geleen, dat zich afspeelt in een feestpaviljoen op de Markt, met de finale van de Battle of the Bands-wedstrijd.

Organsiator Events4Life wil bands de mogelijkheid bieden om op een podium voor een groot publiek te kunnen optreden. Om dit te kunnen realiseren is het concept Battle of the Bands ontstaan. 
Panacee, The Quartermen, Zahir, The Unofficials, Speak O’Freaky, Back Down South en I.T.’s zijn de bands die de onderlinge competitie aangaan ten overstaan van een groot publiek. De jurering wordt deels bepaald door een vakjury, die wordt voorgezeten door Jack Pisters en deels door het publiek. 
Behalve de ervaring voor een groot publiek op te treden maken de finalisten kans op een fraaie hoofdprijs: een optreden in Amsterdam (MusyQ), een workshop van Jack Pisters en rondleiding in het Conservatorium van Amsterdam, een gitaar, een eigen website, een photo shoot, diverse workshops en een optreden op een festival.
De avond wordt afgesloten door Soylent Green, bestaande uit Marco van der Aar (zang), Jack Pisters op gitaar (Avalon, Anouk, S.C.A.R. / bandcoach Anouk, Voicst, Simple Minds, Fiction Plane, Racoon), Jos Zoomer op drums (Vandenberg), toetsenist Martin van den Oetelaar en bassist Jaimie Pisters-van Hek (Voist, S.C.A.R., Leonie Meijer, Hans Dulfer).
De finale van de Band Battle begint om 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op de site van Events4Life. De entree is gratis.
Cookieinstellingen